Svar till: Dravel och allt möjligt

#881
Bäs
  • 1029

Ja fy fan… då har man släpat upp 2 x skrivare på sisådär 30 & 40kg 2 trappor utan hiss. Hade jag haft en flyttbira hemma hade jag tagit 2.

swebbtv är intressant, de är ju skapligt motvalls mot övrig media, men är de lika snett på det åt andra hållet och att det är något mittemellan som faktiskt stämmer? Det finns ju olika vetenskaper och olika teorier och effekterna av dessa teorier är väl inte glasklar egentligen även om vissa vill påskina det. Jag är väl av den sorten som tycker att det ”onödiga” bör reduceras för att inte behöva förbjuda det nödvändiga. Lite sund logik och förnuft… lite så. Har aldrig trott på det där att kasta skit och nedvärdera andras tankar så länge det finns någon backning.

Generellt känns det ju som att vi håller på att välja ut de mygg som ska dödas medan de allra flesta faktiskt överlever och fortsätter plåga i exakt samma grad som tidigare. De fåtalet som försvinner märks helt enkelt inte. Så Kina, Indien, USA, Ryssar och andra stora klimatsabbare kanske skulle behöva göra motsvarande insatser för att det verkligen ska märkas. Nånstans ska det väl ändå börjas, men det verkar finnas ett så kompakt motstånd och undantag så det blir larvigt att t ex neka Preemraff utbyggnad då processen ändå kommer att ske någon annanstans i världen och gissningsvis med mindre klimatåtgärder, alltså att det blir skitigare industri för att enfalden vann.

Bra med dravelforum… i synnerhet när det inte finns så mycket annat att skriva om just nu. Luleå i Cupen… 🙂

0