Svar till: Dravel och allt möjligt

#539
Bäs
  • 1211

Vet inte om Villa får någon lidnersk knäpp och tar den här kvällsmatchen, jävla korkad tid oavsett skidor och fotboll, men inte gör det saken bättre. Förbundets oförmåga att marknadsföra sig är slående. Nä, vi vill ju inte ha så många som kollar… så slipper vi svt nästa år också. I botten av den här ekonomiska misären som råder generellt i sporten så är förbundets agerande avgörande för förutsättningarna. De borde jobba stenhårt på att få sporten attraktiv, något som spiller av sig i såväl återväxt som publikt. När slutade de sända bandy? Kolla om publiken ökat eller minskat sedan dess. Det är bara ett litet enkelt sätt att se hur man tappar…

Lite skrivet om det idag

Momarken går nog bort då jag anser att V75 ska gå i Sverige, kanske ett litet system slinker igenom bara för att inte stå helt utanför och lita på den otillförlitliga Pierre.

Såg lite av återväxten på durkslaget och inte minst vår högt ärade bajenhöjd. Avgångstiden eller snarare när vi ska ses var lite oklart… men visst är det runt 4 vi ska ses i år?